Koninklijk Atheneum - Beveren

Koninklijk Atheneum - Beveren
  • Opdrachtgever: Algemene Bouw Maes
  • Bouwheer: GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
  • Studiebureau: Sweco
  • Locatie: Donkvijverstraat 30, 9120 Beveren
  • Periode: 2018

In samenwerking met bouwbeheer GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en studiebureau Sweco kreeg Zaman van bouwheer Algemene Bouw Maes in 2018 een overheidsproject toegewezen voor het Koninklijk Atheneum van Beveren. Hier wordt hard gewerkt aan een nieuw klasgebouw en een sportgebouw met o.a. een refter en een danszaal. Daarnaast wordt de parking heraangelegd en komen er twee speelplaatsen bij.

Zaman neemt in de gebouwen de volledige HVAC voor z’n rekening: warmteproductie met condenserende gasketels (2 x 175 kW), sanitaire warmwaterproductie (2 x 1000 l met boilerlaadsysteem en platenwisselaar 80 kW), radiatoren en stralingspanelen. Er werd ook voorzien in aangepaste klimatisatie van bepaalde ruimtes zoals serverlokalen. Er komt een luchtbehandelingsinstallatie met 4 behandelingskasten met hoogrendabele warmteterugwinning en energiezuinige frequentiegestuurde ventilatoren. Ook de volledige sanitaire installatie én brandbestrijding worden aan Zaman toevertrouwd. Tot slot komt er één centraal gebouwenbeheersysteem en energiemeting

Uw project bespreken?

Neem contact op

Jobs

Zaman is op zoek naar talenten (M/V)

In ons bedrijf heeft iedereen zijn taak en is er weinig of geen hiërarchie. Iedereen is heel toegankelijk en deuren staan gewoon open. We zijn een familiale onderneming, waar snel beslist wordt en directe feedback gegeven wordt indien nodig.

Ontdek onze vacatures

Onze tevreden klanten

GLS
imec
Universiteit Gent
Upgrade Estate
Geers-Meskens
Sbat
Ghelamco
Be-At
Graphius