De Laet Aartselaar

De Laet Aartselaar
  • Opdrachtgever / Bouwheer: De Laet – Van Haver
  • Studiebureau: Multis
  • Locatie: Industrieweg 22, 2630 Aartselaar
  • Periode : 2017

In 2017 besloot De Laet & Van Haver om in Aartselaar een industrieel pand om te bouwen tot een vleesverwerkend bedrijf. Zaman kreeg hierbij de opdracht om alle technische uitrustingen voor ventilatie en verwarming te voorzien in de nieuwe sanitaire lokalen en op de productieafdeling, die uitgerust werd met een CO2-koelsysteem.

Zaman installeerde bij De Laet & Van Haver twee condenserende gaswandketels in cascade (2×150 kW), een scheidingswisselaar (150 kW) en buffervaten RVS (2 x 2.000 l) voor sanitair warm water. Daarnaast werden er ook luchtgroepen in hygiëneuitvoering voorzien met recuperatieve glycolbatterij, een koelbatterij op CO2, een H13-efficiëntiefilter en EC-ventilatoren. Hierbij nam Zaman ook de automatische regeling en elektrische uitrusting voor zijn rekening, samen met verschillende installaties voor waterbehandeling, brandbestrijding en een frequentiegestuurde persluchtcompressor (perslucht klasse 1.2.1 volgens ISO 8573-1).

Uw project bespreken?

Neem contact op

Jobs

Zaman is op zoek naar talenten (M/V)

In ons bedrijf heeft iedereen zijn taak en is er weinig of geen hiërarchie. Iedereen is heel toegankelijk en deuren staan gewoon open. We zijn een familiale onderneming, waar snel beslist wordt en directe feedback gegeven wordt indien nodig.

Ontdek onze vacatures

Onze tevreden klanten

GLS
imec
Universiteit Gent
Upgrade Estate
Geers-Meskens
Sbat
Ghelamco
Be-At
Graphius