Ghelamco Arena – Gent

Ghelamco Arena – Gent
  • Opdrachtgever / bouwheer : Ghelamco NV
  • Studiebureau: Van Reeth bvba
  • Locatie: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent
  • Periode: 2013 – 2015 – 2016

De Ghelamco-arena aan de Gentse Ottergemsesteenweg is meer dan alleen een voetbalstadion. Naast 20.000 zitplaatsen voor voetballiefhebbers – gewone zitjes, business-seats, skyboxes & officeboxes – zijn er ook kantoren en commerciële ruimtes. Ghelamco NV riep de expertise en ervaring van Zaman in gedurende verschillende periodes. Over een periode van 4 jaar stond Zaman in voor de HVAC-loges en kantoren Noord op de vierde verdieping en de business centers op de derde en vijfde verdieping.

Zaman verzorgde de sanitaire, brandbestrijdings- en verwarmingsinstallaties (verwarmingsketels 1.300 kW), maar ook de koudeproductie- en verdeling met een monobloc ijswatermachine (950 kW), verschillende ventilatiesystemen en de bijhorende automatische regeling en elektrische uitrusting.

Uw project bespreken?

Neem contact op

Jobs

Zaman is op zoek naar talenten (M/V)

In ons bedrijf heeft iedereen zijn taak en is er weinig of geen hiërarchie. Iedereen is heel toegankelijk en deuren staan gewoon open. We zijn een familiale onderneming, waar snel beslist wordt en directe feedback gegeven wordt indien nodig.

Ontdek onze vacatures

Onze tevreden klanten

GLS
imec
Universiteit Gent
Upgrade Estate
Geers-Meskens
Sbat
Ghelamco
Be-At
Graphius