Wondelgemkaai 8, 9000 Gent
+32 (0)9 253 91 24 • zaman@zamangroep.be

Werkwijze

Als technisch installateur van HVAC en sanitair is Zaman nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. Door openheid en integriteit te verzoenen en onze kennis, kwaliteit en vakmanschap voortdurend aan te scherpen, zien wij elke kans en opportuniteit binnen uw project. Daarnaast zetten wij alles op alles voor een open communicatie en betrekken wij u actief bij uw project.

Werkwijze

Als technisch installateur van HVAC en sanitair is Zaman nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. Door openheid en integriteit te verzoenen en onze kennis, kwaliteit en vakmanschap voortdurend aan te scherpen, zien wij elke kans en opportuniteit binnen uw project. Daarnaast zetten wij alles op alles voor een open communicatie en betrekken wij u actief bij uw project.

Wanneer wij het project samen met u uittekenen, geven wij ook een tijdsinschatting aan. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om uw project zo snel mogelijk af te werken, maar binden op geen enkel moment in aan kwaliteit of afwerking. Voor sommige projecten kiezen wij ervoor om grote stukken al in de werkplaats te prefabriceren zodat er minder gemonteerd moet worden ter plaatse en er dus ook minder hinder is indien het gebouw reeds in gebruik is. Ook na de afwerking stopt het niet: wij staan u levenslang bij met een uitgebreide service.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Zaman beschikt ook over alle nodige certificaten en erkenningen zoals de wet die vereist. De installatie, het onderhoud, beheer en de controle is uiteraard aan allerlei regels onderworpen. Bij ons kunt u er natuurlijk prat op gaan dat wij vakkundig te werk gaan en milieubewust handelen bij elke stap van het proces. Een verantwoorde omgang met energie en de creatie van optimale arbeidsomstandigheden staan tijdens dit proces dan ook centraal. Uiteraard is betrouwbaarheid meer dan alleen certificaten en erkenningen. Wij hechten ook enorm veel waarde aan een open en eerlijke communicatie omdat we ervan overtuigd zijn dat we enkel met deze manier van werken het beoogde doel altijd kunnen behalen.

Service, technisch- en energiebeheer

IMC staat dag en nacht paraat, zeven dagen per week. Hierbij kunt u terecht voor beheer, onderhoud en storingen. Ook voor installaties die niet door Zaman geïnstalleerd werden. Daarnaast kunt u bij IMC ook terecht voor ‘beheer op afstand’ via ons centrale computersysteem of per telefoon.

De uitdaging

Zaman ontwerpt, realiseert en beheert installaties voor onder meer airconditioning, verwarming, koeling, luchtbehandeling, energieterugwinning, meet- en regeltechniek, warmte-koudeopslag (geothermische en aardwarmtesystemen) & sanitairtechniek.
Ook voor de uitvoering van controle- en keuringswerkzaamheden kunt u bij Zaman terecht. Wij zijn voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen, maar ook in Brussel, Antwerpen en West-Vlaanderen en werken voornamelijk voor bedrijfsgebouwen, banken, kantoren, industriële projecten, drukkerijen, hotels en scholen.

Samenwerking

Onze projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars, monteurs en technici doen er alles aan om uw wensen en eisen te vervullen. Hiervoor zet ons team stevig in op innovatie, een goede coördinatie en blijven wij voortdurend alert. Op die manier leveren wij altijd een goed product met een constante kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid. Iedereen binnen Zaman werkt nauw met elkaar samen en dat proberen wij met onze klanten ook altijd!

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Zaman beschikt ook over alle nodige certificaten en erkenningen zoals de wet die vereist. De installatie, het onderhoud, beheer en de controle is uiteraard aan allerlei regels onderworpen. Bij ons kunt u er natuurlijk prat op gaan dat wij vakkundig te werk gaan en milieubewust handelen bij elke stap van het proces. Een verantwoorde omgang met energie en de creatie van optimale arbeidsomstandigheden staan tijdens dit proces dan ook centraal.
Uiteraard is betrouwbaarheid meer dan alleen certificaten en erkenningen. Wij hechten ook enorm veel waarde aan een open en eerlijke communicatie omdat we ervan overtuigd zijn dat we enkel met deze manier van werken het beoogde doel altijd kunnen behalen.

Onze werkwijze

Op ons kunt u altijd rekenen. Wanneer wij uw project samen met u uittekenen, geven wij ook een tijdsinschatting aan. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om uw project zo snel mogelijk af te werken, maar binden op geen enkel moment in aan kwaliteit of afwerking. Voor sommige projecten kiezen wij ervoor om grote stukken al in de werkplaats te prefabriceren zodat er minder gemonteerd moet worden ter plaatse en er dus ook minder hinder is indien het gebouw reeds in gebruik is. Na installatie kunt u uiteraard rekenen op een inregeling en een goede controle. Ook na de afwerking stopt het niet: wij staan u levenslang bij met een uitgebreide service.

Service, technisch- en energiebeheer

Onze Business Unit IMC is dag en nacht paraat, zeven dagen per week. Hierbij kunt u terecht voor beheer, onderhoud en storingen. Ook voor installaties die niet door Zaman geïnstalleerd werden. Daarnaast kunt u bij IMC ook terecht voor ‘beheer op afstand’ via ons centrale computersysteem. Een probleem is namelijk vaak eenvoudig op te lossen zonder dat er iemand ter plaatse moet komen: snel, doeltreffend en milieuvriendelijk!

Eindtotaal

Zaman werkt van ontwerp en voorbereiding naar realisatie, nazorg en technisch beheer. Ons topgereedschap? Eerlijk advies, een duidelijke offerte, kwaliteit en innoverend denken en handelen. We houden van zakelijke en directe communicatie.

Onze tevreden klanten