Wondelgemkaai 8, 9000 Gent
+32 (0)9 253 91 24 • zaman@zamangroep.be

MONTEUR HVAC en/of SAN

Functieomschrijving

Als monteur HVAC/SAN verricht je montagewerkzaamheden aan technische HVAC-en SAN-installaties bij onze klanten Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en werkt je opdrachten altijd op tijd af.

Uw profiel

De mensen die we aannemen hebben natuurlijk de nodige technische bagage. Voor jou geldt dat je een relevante technische opleiding hebt afgerond en werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar minstens zo belangrijk is dat je jezelf herkent in onze betrokkenheid en ons meedenkend vermogen. Je begrijpt dat juist die zaken ons uniek maken en bent er trots op dat je daaraan kan bijdragen. Aangezien de werken voornamelijk in de regio zijn, is het wenselijk dat je woonachtig bent in de regio Oost-Vlaanderen of Brussel.

Ons Aanbod

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst met afwisselende werkzaamheden, een prima salaris en een fijne werksfeer met leuke collega’s. Zaman is een financieel gezond familiebedrijf waarin onze mensen veel aandacht krijgen. Je werkt aan technisch interessante projecten en je hebt doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen